29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Камило Плачи и Тодор Алексиев оцениха високо стореното от Хебър

futbol

Пазарджик. Треньорът на Хебър Камило Плачи и неговият възпитаник Тодор Алексиев се обединиха около мнението, че тимът на Хебър (Пазарджик) е изпълнил поставените цели в началото на сезона.

„Тигрите“ спечелиха титлата, Купата на България и Суперкупата на България без нито една загуба, регистрирайки серия от 30 победи.

„Спортната история тази година казва, че ние сме най-добрият отбор. Този тим беше изграден с една единствена цел – да печели мачовете си. Хебър демонстрира най-голямо постоянство през настоящия сезон. Затова успехът ни е заслужен. Спечелихме три трофея. Постигнахме победи във всичките си срещи без нито една загуба, а това е изключително трудно“, заяви италианският специалист в интервю за БНТ.

По-рано волейболистите представиха титлата пред своите привърженици пред зала “Васил Левски” в Пазарджик.

„Изпълнихме всичко, което бяхме поставили за цел, като го изпълнихме без да загубим нито един мач, което беше страхотно. Мен ми се случва за втори път и сега осъзнавам колко е трудно това да се случи“, допълни волейболистът.

 

 

 

 

 

Източник : / https://bntnews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!