02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:47, 14 април 20221min

Сестри Стоеви стартират от втория кръг на Европейското

badminton

Пазарджик. Габриела и Стефани Стоеви са поставени под номер 1 в схемата на двойки жени на Европейското първенство по бадминтон в испанската столица Мадрид, което започва на 25 април.

Стефани и Габриела Стоеви
Снимка: Архив

Двукратните европейски шампионки правят силен старт на сезона с два златни и един сребърен медал от силни международни турнири и са фаворитки за титлата, която ще бъде трета в тяхната кариера.

Двете сестри, които се състезават за „Бадминтон Скуош клуб Пазарджик“ ще започнат директно от втория кръг. С първия си мач двукратните еврошампионки ще играят с победителките от мача между Клара Асурменди/Беатрис Коралес (Испания) и Флави Вайе/Емили Версело (Франция).


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!