29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Отбелязваме Деня на добрата дума

bukvi

На 14 април България ще чества Деня на добрата дума. Инициативата се организира от Фондация за активно развитие на уеб.

“Силата на думите е голяма. Те могат да трогнат човек, да стоплят сърцето му, да го усмихнат. Но могат и да нараняват, обиждат и отблъскват. Напоследък речта на омразата е навсякъде, а онлайн пространството и социалните мрежи помагат тя да застига дори и най-онеправданите. На този ден призоваваме всеки да публикува в интернет само това, което има смелостта да каже и на живо” – посочва Жюстин Томс, съосновател на Фондация за активно развитие на уеб.

“Думите ни карат да се усмихнем. Но от думи, които не са на мястото си може и да боли. Нека насърчим хората да „говорят“ онлайн и в реалния живот с повече замисляне и емпатия спрямо другите. Каним всяка организация и бизнес, всяко училище и клас да се включат като прочетат нашия Манифест и го подкрепят публично” – призовава още тя.

Източник : / https://www.obekti.bg

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!