25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Младенов напусна ЦСКА

ostavka

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов сензационно обяви, че напуска клуба! Специалистът, който днес става на 65 години, обяви че утре ще си подаде оставката.

„Подавам си оставката. Вие знаете, имам едно условие, заради което мога да продължава. Не участвам в селекционната политика. Уведомил съм ръководството. Останах да водя този мач, защото нямаха време да си намерят нов треньор за мача днес. Имат време до неделя!“, заяви Младенов.

Припомняме, че вчера специалистът даде пресконференция, на която обяви, че има проблеми с ръководството на „червените“. Младенов се оплака, че не участва в селекцията и няма никакъв контакт със собственика Гриша Ганчев.

 

 

 

 

 

Източник : / https://topsport.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!