27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Чепеларе : Творчески лагер на възпитаниците от ЦПЛР-ОДК

chepelare

Пещера- Чепеларе.  На Творчески лагер бяха възпитаниците от ЦПЛР-ОДК гр. Пещера

В рамките на пет дни изпълнени с творчество, емоции и  вдъхновение, децата на ОДК Пещера лагеруваха в гр. Чепеларе.
Програмата беше наситена ,  разнообразна подготвена специално за интересите на децата.
Всяка сутрин се събуждахме с лека физическа подготовка последвана  с различни посещения , като-  музея на карса, музея на ски спорта, походи по еко пътеки и известни горски маршрути.
В следобедните часове децата се отдаваха на творческа работа и подготовката за изяви и конкурси , от които най- скорошен е Национален конкурс Лазарица- Хубавица гр. Петрич. на 15.04., както и забавления в басейн и игрални зали.
Повода за посещението на града бе,  и милата покана на колегите от ОДК- Чепеларе с цел обмяна на опит и добри практики в развитието на талантите и индивидуалността на децата.
Сърдечно благодарим, за топлото посрещане , емоциите и приятелството на ОДК-Чепеларе!
Междуинституционалната  среща приключи с съвместно парти на групите от двата центъра, наситено с много танци, игри и награди!
За първи път се организира подобен лагер на талантите от град Пещера , а след прекрасните преживявания и спомени , намеренията на екипа на ЦПЛР-ОДК са този тип творчески лагери да се превърнат в традиция.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!