29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:32, 12 април 20221min
reni dimanina dvor

Пещера. Нови четири  участника в конкурса на „Биовет“ АД за най-красив и зацветен двор се включиха днес, всички снимки можете да разгледате на страницата ни във фейсбук – ТУК. Александра Караджова и Росица Батаклиева от Радилово, Рени Диманина и Анастасия Млечкова от Пещера са новите претендентки за награда в надпреварата. Важно е да подкрепите тези от участниците, които смятате, че заслужават вашите адмирации.

Припомняме, че един от всички ще получи специалната награда на публиката, в размер на 500 лв.

Градината на Рени Диманина

Право на участие в конкурса имат жителите на град Пещера и селата – Радилово и Капитан Димитриево. 

Конкурсът е част от фестивала „Пъстроцветна Пещера“, които предстои в петък и събота. В петък на пл. „България“ ще има концерт с участието на децата от ОДК – Пещера, фолклорна група „Капитанка“ и гостуващи танцьори от детски ансамбъл „Марица“ към СУ“Св.св. Кирил и Методий“ – гр. Пловдив. Началният час на концерта е 17:30 ч. Празникът на цветята продължава и в събота, като на сцената на площада ще видим и възстановка на обичая „Лазаруване“, ревю на народни носии, много танци, песни и настроение поднесени от изпълнителите на ОДК – Пещера.

Припомняме, че тогава ще бъдат връчени и наградите на победителите на конкурса на „Биовет“ АД. Събитието се организира съвместно с Община Пещера и е част от културния календар на Пролетните празници на Общината. Каква изненада са подготвили от там, ще научите в събота. Припомняме и това, че от петък до неделя, на площада ще има и фирми, които търгуват с цветя в контейнер. Можете да си закупите разнообразни видове храсти и декоративни дръвчета, билки като риган и мащерка, и да направите своята градина още по-дъхава и красива.

До петък очакваме и още снимки за нашия конкурс, изпращайте ги на адрес: biovet@biovet.com

Пожелаваме успех на всички участници!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!