18 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:46, 29 март 20221min

Само за ден по време на полицейска операция за контрол на скоростта – 656 нарушения

polic 2

Пещера-Пазарджик.Множество нарушения бяха регистрирани на територията на областта в хода специализирана полицейска операция за контрол на скоростните режими. Тя се проведе за времето от 21 до 27 март включително и е инициирана и организирана от Европейската мрежа на службите на Пътна полиция – Roadpol.

В рамките на тези седем дни в региона за установени общо 3011 нарушения на скоростните режими. Само на 24 –ти март, когато е реализиран 24-часов непрекъснат мониторинг нарушенията са 656. За целта са използвани всички налични технически средства за контрол на скоростта в сектор „Пътна полиция” при ОДМВР-Пазарджик и районните управления във Велинград, Септември, Панагюрище и Пещера.  Изготвените анализи показват, че през 2021 г. у нас несъобразената скорост е сред водещите причини за настъпилите тежки пътнотранспортни инциденти.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!