20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Специализирана полицейска операция за почивните дни

police car lights at night in city with selective focus and bokeh.

В обедните и вечерните часове на 21 и 24 май ще бъде засилено полицейското присъствие

[dropcap]О[/dropcap]т 21 май  до 19.00 часа на първия работен след поредицата от почивни дни (25 май) е в ход специализирана полицейска операция по линия на безопасността на движението по пътищата.

В обедните и вечерните часове на 21 и 24 май ще бъде засилено полицейското присъствие по магистралите, пътищата от първи и втори клас и участъците с концентрация на пътнотранспортни произшествия. При необходимост екипите ще бъдат в готовност за регулиране и подпомагане на движението.

В предпочивния 21 май и почивните 22 и 24 май ще има засилени проверки за контрол на скоростните режими. През периода на операцията ще се следи и за недопускане на управление след употреба на алкохол и наркотични вещества.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!