28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:52, 16 март 20221min

Криминална хроника

polic 2

Пазарджик. Пешеходец е пострадал при пътно-транспортно произшествие. Инцидентът станал вчера преди обед на улица в Пазарджик. 30-годишен пазарджиклия бил зад волана на лек автомобил „Фолксваген“. Движейки се по улицата той загубил управлението над возилото, то напуснало пътното платно и блъснало движещ се по тротоара 71-годишен мъж от същия град. В резултат на удара се наложило пешеходецът да бъде транспортиран и настанен в МБАЛ-Пазарджик с различни фрактури по тялото, но без опасност за живота. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група при РУ-Пазарджик. Пробите на водача за употреба на алкохол и наркотици са отрицателни. По случая се води досъдебно производство.

 

Пазарджик. През февруари в полицейското управление постъпил сигнал от жител на пазарджишкото село Юнаците. Той информирал органите на реда, че неизвестен е демонтирал акумулаторна батерия от трактора му. Служители от сектор „Криминална полиция“ провели разследване и след близо месец усърдна работа установили, че автори на посегателството са двама млади мъже – на 18 и 21 години, и двамата от село Динката. Криминалисти от РУ-Пазарджик установиха и задържаха трима 18-годишни тийнейджъри потрошили страничните стъкла на паркирани в пазарджишкото село Мало Конаре два леки автомобила „БМВ“. В хода на работата по случая органите на реда установили, че „триото“ е автор и на кражба на 4 комплекта алуминиеви джанти и гуми от паркирано в село Юнаците „Ауди“, собственост на 34-годишен мъж. Изясняват се и други посегателства на тийнейджърите от територията на населените места около Пазарджик.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!