29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Изложение ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ ще се проведе в Пловдив

gluhar ptica

Пловдив. 26-ото издание на ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ ще се проведе от 30 март до 3 април в 3-а палата на Международния панаир в Пловдив, като  се организира под егидата на Министерството на земеделието,  храните и горите. Негови партньори са  Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България”, Изпълнителната агенция по горите, държавни горски предприятия.

Международната изложба ПРИРОДА, ЛОВ, РИБОЛОВ  следва световните тенденции за сближаване на екологията и бизнеса, за съхраняването на природата и разумното използване на нейните богатства. Така всяка година се добавят нови сегменти и се разширява кръгът от изложители.

„Природа, Лов, Риболов“ показва  широка гама изделия и услуги от различни браншове, свързани с  ловния, риболовния и алтернативния туризъм.

природа, лов, риболов

На 30 март ще се състои пресконференция, на която ще бъдат представени постиженията на ловното стопанство в страната, ще се проведе и кръгла маса на тема „Електронни разрешителни за лов“.

На 2 април на стрелбищния комплекс в с. Труд своето майсторство ще демонстрират състезатели по ловна стрелба с гладкостенно и нарезно оръжие от отборите на ИАГ, ДП, НЛРС-СЛРБ и БЛРС.

На полигона за обучение на кучета в ТП „ДЛС Тракия“ ще се състоят полеви изпитания на кучета птичари по правилата на „Св. Хуберт”.

Пак на 2 април на гребния канал в Пловдив малчуганите ще могат да се включат в риболовен празник за деца до 12–годишна възраст.

През всичките дни на изложението посетителите ще имат възможност да видят изложба на ловни трофеи и паднали дивечови рога, където ще бъде представена и природозащитната дейност на НЛРС-СЛРБ. Националната организация за първи път ще покаже и атракция с добавена реалност – 3D модел на Световния рекорд на благороден елен (AR).

Под надслов „Горичка в количка” ученици от средните училища в Пловдив ще се включат в обучения и игри.

Постоянно ще работи и комисия за оценка на ловни трофеи.

 

 

 

 

 

 

Източник : / https://www.slrb.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!