05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:58, 11 март 20221min

Стягат Иво Сиромахов за шеф?

kino kamera

БНТ в крайна сметка попада в ръцете на Слави Трифонов и неговата партия ИТН, научи ПИК от източници в управляващата коалиция.

„Четворката“ е решила да предаде държавната телевизия към квотата на Дългия, който не крие апетитите си към „Сан Стефано“ 29.

Според някои версии вече било решено наследник на Емил Кошлуков да стане сценаристът от „Шоуто на Слави“ Иво Сиромахов, който официално не се присъедини към партийната листа на ИТН, очевидно в очакане на висок държавен пост.

Според друга упорита версия обаче Трифонов се е спрял на бившия спортен журнарист Крум Савов, който води предаване в кабелната телевизия „Седем осми“.

Мандатът на сегашния титуляр в БНТ Кошлуков изтича в началото на юли. Предстои СЕМ да отвори процедура по избор на нов директор.

 

 

 

 

 

Източник : / https://retro.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!