03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов : От нас зависи светлото ни бъдеще и мирните времена

zname
Йордан Младенов- кмет на Община Пещера

Уважаеми съграждани, скъпи приятели,

Днес се навършват 144 г. от Освобождението на България. Националният празник на Републиката събира в себе си ценности, които трябва да помним и носим в сърцата, за да се наричаме горди българи. Отстояването на единната ни нация, непоклатимия дух, демократичната ни воля и свободата – това са градивните единици на всеки един българин.
Тази велика дата Трети март е празникът на свободата, онази трудно извоювана свобода през зимата на 1878 г. Българи, трябва да помним героите, благодарение, на които днес живеем свободно в родината си! Нека се преклоним и смирим пред паметта им!
От нас зависи светлото ни бъдеще и мирните времена, в които ще живеем! На нас се пада честта да бъдем отговорни! Националният идеал и историческата памет ще продължат да съществуват в съзнанията ни, за да има България!
Честит Национален празник, Българи!
КМЕТ НА ОБЩИНА ПЕЩЕРА
ЙОРДАН МЛАДЕНОВ

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!