02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Освиркаха премиера и председателя на НС на церемонията на Шипка

shipka 3 mart 2022

С викове „Оставка“ и „Предатели“ и с освирквания бяха посрещнати председателят на НС Никола Минчев и премиерът Кирил Петков от част от хората на връх Шипка, които се качиха там, за да почетат паметта на падналите за Освобождението на България.

Председателят на парламента заяви, че България днес е изправена пред нови предизвикателства.

„Скъпи сънародници, днешният свят е различен от вчерашния, днешният свят е изпълнен с рискове и опасности. На няколкостотин километра от България се води война“, посочи в изказването си Минчев, предизвиквайки викове и освиркване от страна на присъстващи на церемонията.

„Предизвикателствата пред нас са много и най-различни, но ние трябва ги преодоляваме, като оставаме верни на своите ценности и на ценностите на днешния свят“, заяви още председателят на НС.

Премиерът Петков пък бе уцелен със снежна топка. Неговото изказване също бе придружено от освиркване и викове „Оставка“.

„Скъпи сънародници, през 1878 година, 3 март, защо са се били нашите предци, защо са си дали живота опълченците на Шипка, защо са си дали живота руски воини, украински воини, финландски воини, за да бъдем свободни, да бъдем независими, да имаме България единена. Време е да кажем, че България е над всичко. Честит празник, българи!“, заяви Кирил Петков.

Още преди да дойдат официалните лица един от присъстващите хвърли знамето на Европейския съюз на земята.

На място има много полиция и жандармерия, които се опитват да не допускат провокации.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!