19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Стефан Янев към премиера: Не съм твой министър

stefan yanev

Отстраненият от поста министър на отбраната Стефан Янев направи изявление във „Фейсбук“, в което предупреди, че България е изправена пред труден период. Янев се обърна към министър-председателя Кирил Петков:

„Перспективата не изглежда никак добра. И защото поведението на основните политически в момента в страната е базирано на популизъм и лансиране на емоционални тези. Не се чувствам виновен за нищо, което съм казал или направил. Във всичките си действия съм се ръководил единствено от интересите на България. Накрая ще се обърна към министър-председателя. Уважаеми г-н министър-председател. Аз не съм твой министър. Нито съм бил, нито ще бъда. Аз съм министър на България и служа единствено на родината. И ще продължа да го правя“, заяви Стефан Янев във видеообръщение, публикувано в социалните мрежи.

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!