03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Бербатов: Конгрес ще има

Business People at a Conference Event

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов проведе среща с представители на клубовете от община Благоевград, където направи коментар за решението на Изпълкома на БФС да отмени насрочения за 18 март конгрес.

Ето какво каза легендарният нападател:

„Ние продължаваме по план. Няма да се откажа, няма място за отстъпление. Представям си програмата за втори, ако трябва за трети, четвърти път ще го направя, докато не се проведе един честен и прозрачен конгрес, аз ще съм тук. Моят превод на ситуацията е следният – страх, страх и пак страх, тоест те знаят много добре, че ако има конгрес, а то ще има, ще го загубят“, заяви кандидатът за президент на БФС.

„Постоянното уронване и неспазване на Устава на БФС не може да остане безнаказано и аз съм тук, заедно с екипа ми и отказване няма“, заяви Бербатов.

Пред събралите се представители на футболни отбори бившият нападател заяви, че във връзка с искането за прозрачен конгрес екипът му е сезирал ФИФА. Очаква се и отговор от съда във връзка с внесената подписка на футболните клубове.

 

 

 

Източник : / https://gong.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!