29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:13, 28 февруари 20221min

Криминална хроника

police...

Панагюрище. Възрастна пешеходка е пострадала при пътен инцидент в Панагюрище, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Пазарджик. Катастрофата станала вчера сутринта на площад в средногорския град. 43-годишна жена от Панагюрище предприела маневра за завиване с лекия си автомобил „Рено“. Тогава тя блъснала 87-годишна пешеходка и нейна съгражданка. Пострадалата била транспортирана в пловдивска болница с фрактура на ръката и мозъчен хематом, с опасност за живота. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна група при РУ-Панагюрище. По случая е образувано досъдебно производство.

Септември. Четирима тийнейджъри извършили кражби са установени и задържани от септемврийски криминалисти. В края на февруари в РУ-Септември бил получен сигнал от 51-годишен жител на същия град. Мъжът информирал органите на реда, че ловък апаш е демонтирал една от джантите, заедно с гумата от паркирания му лек автомобил „БМВ“. Станало ясно, че подобна участ сполетяла и 36-годишен столичанин. Той се простил с 4 комплекта гуми с алуминиеви джанти от паркирания пред бащината му къща „Мерцедес“. И на двете местопроизшествия са извършени огледи, а разследването било поето от служители на група „Криминална полиция“. В резултат на усърдната им работа не след дълго били установени извършителите. Оказало се, че това са четирима младежи на възраст между 18 и 19 години, живеещи в Септември, Пазарджик и село Мало Конаре. „Квартетът“ е задържан в ареста на полицейското управление за срок от 24 часа. Работата по случаите продължава, водят се досъдебни производства.

„Цигов чарк“. Млад мъж предизвика пътен инцидент при шофиране след употреба на алкохол. Произшествието станало в събота следобед, в района на курорта „Цигов чарк“. 21-годишен столичанин загубил управлението над лек автомобил „Мерцедес“. Возилото напуснало платното са движение и се спряло в крайпътно дърво. За радост водачът не е пострадал. Пристигналите на местопроизшествието служители от РУ-Пещера го тествали с дрегер. Уредът отчел 2.43 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. По случая е образувано бързо производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!