28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Хебър прегази Марек

Volleyball

Пазарджик. Хебър (Пазарджик) продължава като истински лидер в Супер Волей при мъжете. Шампионите  се наложиха като домакини над Марек Юнион-Ивкони (Дупница) с 3:0 (25:17, 25:16, 25:14) в мач от XVI кръг на елита, който се игра в зала „Васил Левски“.

С това българският първенец записа петнадесета поредна победа и е едноличен лидер на върха с 44 точки. Представителите на Дупница отбелязаха десета загуба, като с шест успеха и 19 точки заемат десета позиция в таблицата.

Домакинският триумф бе реализиран в присъствието на старши-треньора Камило Плачи, който отново се завърна в Пазарджик, след престой в Италия по медицински причини.

„Тигрите“ не се затрудниха за поредния си успех в шампионата. Те играха с концентрация, превъзхождаха съперника и буквално го прегазиха, като му дадоха само 47 точки в целия мач.

И в трите гейма пазарджиклии взимаха преднина, поддържаха я докрай и затвориха мача за 61 минути игра. Пълното предимство даде възможност на Камило Плачи да пусне повече играчи в игра и да им даде възможност за изява.

Реализатор за Хебър стана Якопо Масари с 14 точки (1 блок, 1 ас). Виктор Йосифов добави още 12 точки (2 блока, 3 аса) за успеха.

За Марек Цветелин Цветанов бе най-резултатен с 10 точки (1 блок).

 

 

 

 

Източник : / https://bgvolleyball.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!