28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков16:07, 22 февруари 20221min

Криминална хроника

polic 2

Калугерово. Млад мъж е установен, като извършител на нерегламентирани трансакции с дебитната карта на своя дядо. Работата по случая започнала през декември миналата година, когато в РУ-Пазарджик била депозирана жалба. В нея 74-годишен мъж от пазарджишкото село Калугерово заявил, че неизвестен е използвал данните от дебитната му карта , за да прави разплащания в интернет платформи. Работата по случая била поета от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик, които установили, че с платежното средство са правени онлайн залагания. В рамките на около месец общата стойност на нерегламентирано използваните суми била близо 25 000 лева. Не след дълго криминалистите установили, че извършителят всъщност е 23-годишният внук на потърпевшия. По случая се води преписка, която ще бъде докладвана на Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Момина Клисура. Мъж е починал при пожар в жилището му. Сигнал за разразилия се огън бил подаден вчера около 17.45 ч. в дежурната част на РСПБЗН-Белово и РУ-Септември. Незабавно към горящата къща в беловското село Момина Клисура били насочени екипи на пожарната и полицията.

Огнеборците предприели необходимото, пожарът бил локализиран и изгасен, а докато траело гасенето те открили в една от стаите труп на мъж. Малко по-късно било установено, че това е 67-годишният стопанин на жилището. Тялото е транспортирано за аутопсия в отделението по съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик. На мястото е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!