29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Георги Петков е в стабилно състояние във ВМА

georgi petkov kontuzia

Вратарят на Славия Георги Петков е в стабилно състояние във ВМА, след като вчера получи много тежък удар в главата по време на мача с ЦСКА София от 20-ия кръг на Първа лига. 45-годишният страж на „белите“ пострада след сблъсък с нападателя на „армейците“ Жорди Кайседо, след което имаше нужда от продължителна медицинска помощ на терена.

За кратко бившият национал бе в безсъзнание, след като си глътна езика, но лекарите на Славия успяха да овладеят ситуацията, след което той бе откаран с линейка до ВМА. Той вече е в стабилно състояние, но не е ясно колко време ще продължи възстановяването му.

„Имаше много неприятен сблъсък. Хората на ВАР да гледат, това повлия сериозно на нашия състав. Георги Петков сега е в стабилно състояние“, коментира помощник-треньорът на Славия Мартин Кушев след двубоя в Овча Купел, завършил с успех с 3:2 за ЦСКА София.

Кайседо, който отбеляза един от головете за своя тим, се обърна към Петков в социалните мрежи. „Страхотна победа, с цялото си сърце се надявам за бързо възстановяване на противниковия играч“, написа Кайседо.

„Доволни сме от показаните себераздаване и желание, но липсата на концентрация не попречи да вземем поне една точка. Всички видяхме, че Бакеро има качества, но ще му трябва още време, за да свикне. Не е приятно да загубиш, след като си играл добре. Най-лошото беше, че ни вкараха три гола от ъглови удари“, каза още Кушев след срещата.

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!