28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

ДСБ избира свой лидер

dsb

Демократи за силна България избира нов председател. Претендентите за поста са двама – сегашният лидер Атанас Атанасов и неговата заместничка – Цецка Бачкова.

Мандатът на Атанас Атанасов изтече в средата на миналата година. Той заяви, че ще насрочи форум за избор на ново ръководство, след като пое отговорност за слабите изборни резултати на „Демократична България“, от която ДСБ е част.

Атанас Атанасов/БГНЕС

Пред „Хоризонт“ Атанасов заяви, че е готов за втори мандат: „Ще се боря за доверието на актива на партията, защото смятам, че трябва да бъдем устойчиви и да продължим това, което успяхме да направим – т.е. в периода на моя мандат от извънпарламентарна политическа сила, 2017 г. година, сега ДСБ има евродепутат, солидно представителство в местната власт и е част от управлението на странта през своето представителство в парламента“.

Атанас Атанасов каза, че не го притеснява другата кандидатура за лидерското място:

„Не бива да се притесняваме от конкуренция изобщо, защото е хубаво да има състезание в крайна сметка. Но, по-важното е, за нас от ДСБ, да укрепваме и развиваме нашето обединение „Демократична България“, защото то даде резултат.“

Другият конкурент за поста Цецка Бачкова смята, че ДСБ има нужда от промяна и нови лица: „Трябва да сме изключително активни политически, защото дясното е в един процес на преструктуриране и ДСБ би следвало да отстояваме това място. Именно това ме мотивира и да се кандидатирам“.

Цецка Бачкова/БГНЕС

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!