24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Училище „Св. Патриарх Евтимий“- за безопасен интернет

uchenici sv patr evtimii bezopasen net

Пещера. По повод международния Ден за безопасен интернет – 8 февруари, под мотото „Заедно за по-добър интернет“ в Иновативно основно училище „Св. Патриарх Евтимий“, учениците се включиха в отбелязването с различни форми.

Снимка : Личен архив
Източник : Фейсбук
В часа на класа се проведоха дискусии за ролята на интернет в ежедневието, за най-големите опасности в интернет, за последиците от агресивното поведение в интернет, как да се предпазим от проявите на онлайн тормоз, за по-безопасното и отговорно използване на интернет.
Учениците от Училищния ученическия съвет изработиха постер и оформиха кът на тема „Безопасен интернет“. Учениците от клуб по интереси „Дигитален свят“ направиха брошури на тема: „Сърфирам безопасно“ и ги раздадоха на учителите и учениците.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!