19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов : Със смъртта на Георги Козарев, Пещера загуби свой достоен гражданин! Всички ние загубихме близък Човек.

svesht skrub zaguba

Пещера. Кметът на Община Пещера Йордан Младенов сподели в социалната мрежа тъжната новина за кончината на Георги Козарев.

Ето какво написа Младенов :

„Днес почина Георги Козарев- общественик, другар, меценат и добър приятел.

Отиде си един изключително честен, почтен и скромен човек. Той търсеше красивото, справедливото, доброто във всеки свой съгражданин. Помагаше, беше дарител, откликваше на нуждите на пещерци.

Следваше своята мисия, без да налага силом своите виждания и решения. Като  общински съветник, като Кмет на община Пещера в мандат 2011-2015 година, не жалеше сили и време  за да направи своя град още по-добро място за живот.

Със смъртта на Георги Козарев, Пещера загуби свой достоен гражданин!

Всички ние загубихме близък Човек.

Вечен полет към светлината и незабравата!

Дълбок поклон!“

Днес почина Георги Козарев- общественик, другар, меценат и добър приятел.
Отиде си един изключително честен, почтен и скромен човек. Той търсеше красивото, справедливото, доброто във всеки свой съгражданин. Помагаше, беше дарител, откликваше на нуждите на пещерци.
Следваше своята мисия, без да налага силом своите виждания и решения. Като общински съветник, като Кмет на община Пещера в мандат 2011-2015 година, не жалеше сили и време за да направи своя град още по-добро мяс…

Вижте повече

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!