16 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В Брацигово затягат мерките за свободно движещи се животни

put zhivotni

Брацигово. Общинска администрация засилва контрола по спазването на изискванията за отглеждане на селскостопански животни предвид законоустановените норми, съобщават от пресцентъра на местната администрация. При установяване на нарушение, виновните ще бъдат санкционирани, съгласно законови и подзаконови нормативни актове, се казва в съобщението.

Повод за предприемане на мерките са писмени и телефонни сигнали за оставени без контрол и без надзор селскостопански животни – коне и крави, движещи се свободно по главни пътища, паркове и градини на територията на община Брацигово. Всекидневно се създават предпоставки за възникване на пътнотранспортни произшествия по общински и републикански пътища на територията на общината, припомнят от Общината.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!