26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Студът от януари, ще се пренесе във февруари

zima.
Студът, който започна през януари, ще продължи и през февруари 2022 година

В началото на месеца се очакват обилни снеговалежи, по-интензивни в североизточната част на страната.  Ще има ниски температури и заледявания.

В Южна България ще има по-слаби превалявания от сняг и по-нетрайна снежна покривка за разлика от западните полета, където се оочаква дълготрайна снежна покривка и доста по-ниски температури. В североизточната част на страната също ще бъде студено.

Температурите в по-високите полета  и в северната част на страната, ще се движат от минус 10 до плюс 1-2 градуса. За южната част и по черноморието, температури ще се движат от минус 3 до плюс 4 градуса. В планинските райони температурите ще бъдат от минус 12 до минус 4 градуса.

Най-ниските температури за месец февруари ще са от минус 14,  минус 18 градуса.

Най-високите температури ще бъдат между 6 и 12 градуса през последните дни на месец февруари.

В началото на месеца очакваме студено време като на места температурите ще стигат до минус 15 градуса. Доста студено време се очаква между 18-и 22 февруари. Значителни превалявания от сняг ще има в западните полета. Преваляванията от сняг ще спират около 23-ри февруари.

В края на месеца се очакват повишение на температурите и валежи от дъжд. Не се очакват големи снежни покривки.

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!