29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Фестивал на Руската култура ще се проведе в Ракитово

ruski tanc

Ракитово. Община Ракитово,  Общински съвет на БСП, Движение „Русофили”, Образцово народно читалище „Будилник 1898” и Сдружение „Суткя”  за втора година организират провеждането на фестивал на Руската култура „Ракитово 2022” с цел подобряване на отношенията между народите на България и Русия чрез популяризация на руската култура и във връзка със 144 години от Освобождението на България.

Фестивалът ще се проведе на 30 април 2022 г. в салона  на читалище „Будилник 1898” – Ракитово от 10:30 часа.

Фестивалът ще се проведе съгласно въведените в страната противоепидемични мерки и съобразно актуалната към момента на провеждане заповед на министъра на здравеопазването.
В тази връзка при регистрацията си на място, участниците следва да предствавят валиден „Зелен сертификат“ или отрицателен ПСР тест.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!