02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Включват и гражданите в борбата с незаконната сеч

durva izsichane..

С ново приложение всеки гражданин може да направи проверка на превозните средства, транспортиращи дървесина, съобщава БНР.

То е разработено от експерти от отдел „Информационно обслужване и връзки с обществеността“ по поръчка на Агенцията по горите. Целта е по-голяма прозрачност и възможност за по-добър контрол върху дейностите, извършвани в горските територии.

На официалната интернет страница на ИАГ, в модул „Превозни билети“, се съдържа интерактивна карта на страната, на която е обозначен броят на валидните превозни билети, издадени от временните складове.

Приложението позволява всеки гражданин, които види натоварен с дървесина камион, при съмнение да извърши проверка за превозното средство, количеството и вида на транспортираната с него дървесина, както и мястото на получаването ѝ. Информацията е визуализирана, като са публикувани снимки с натоварените с дървесина автомобили, преди тръгването им от временния склад

Всеки заинтересован може да сигнализира при установени нередности.

 

 

 

 

Източник : / https://news.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!