27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В областта : Заради спрян пътен ремонт планират протест

put remont

Пазарджик. В пазарджишкото село Ковачево ще се проведе  протест заради спрения ремонт на главния път, който минава през населеното място. Недоволството е от неяснотата защо е прекъснат ремонтът, както и от лошото състояние на главното шосе в селото.

Протестиращите призовават кметицата на община Септември Васка Рачева  за яснота по договора за ремонта. Те искат да знаят кой е изпълнител и какви са заложените срокове.

Гражданският протест е насрочен за 12 часа, а в призива си във фейсбук организаторите Мартина Темелкова, Лора Стаменлиева и Иван Янков подчертават, че събранието няма политически цели. Миналата неделя на среща с кметицата на Ковачево Маргарита Неделчева те са я уведомили за планирания за днес мирен протест.

„Няма да търпим да ходим по кал и дупки!“, категорични са протестиращите, които показват с клипове в социалните мрежи какво е състоянието на проблемния път.

 

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!