22 май 2022
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов поздрави „бабите“ в социалната мрежа
Йордан Младенов Кмет на Община Пещера

yordan mladenov

Пещера. Днес се празнува Денят на родилната помощ, известен още като Бабинден – (по стар стил празникът е на 21 януари, по нов – на 8 януари). По този повод кметът на община Пещера Йордан Младенов засвидетелстват почит и уважение към възрастните жени и акушерките в Пещера, Радилово и К. Димитриево.

Сърдечен поздрав към всички Баби и всички онези, които имат отношение към акушерството и са доказали своя професионализъм любов и всеотдайност!
Пожелавам здраве, достойни бъднини, силна обич и благодарност!

Публикации

Днес празнуваме Бабинден по стар стил.
Сърдечно поздравявам всички баби от Пещера, Радилово и К. Димитриево с техния празник! Нека вашите внуци ви радват със своите усмивки и забавни игри! Мъдростта, подкрепата и разбирането са огромна радост за любимите внуци, които порастват и помнят грижата и съветите на любимата си баба. Сърдечен поздрав към всички Баби и всички онези, които имат отношение към акушерството и са доказали своя професионализъм любов и всеотдайност!
Пожелавам здраве, достойни бъднини, силна обич и благодарност! Весел празник и за много години!
Може да бъде изображение с текстово съобщение
Цветан Василски, иванка танева и 5 други
Харесване

Коментар

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!