26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Peshteraprim.com : Една година добавена със стойност

podarak

Пещера. На 21 януари 2021 г. стартира Peshteraprim. com. С намерението тук да намерите много новини, снимки и полезна информация. В началото неуверено- като всяко начало с трудности, перипетии, опит този сайт да открие своето място в интернет пространството, както и своята читателска аудитория.

Честит празник !

Peshteraprim.com стана на 1 година. Преди 365 дни не лоша идея – да добавим същественото в морето от информация, стана реалност. В множествено число, защото за реализирането стоят компютърни специалисти, програмисти, художници и съмишленици.

Мъдрите са завещали послание, че единицата означава неизменното начало на нещата. Ето защо след името на Пещера, добавихме Прим. Това е защото числото дава. С ясното разбиране, че закъснялата информация е безполезна. С увереност, че Прим означава добавена стойност. И с визията, че заедно ще водим добавена стойност- не стойност на намеренията.

За тази една година трудностите, творческата енергия, разочарованието и наличието на хъс, се срещнаха. За да стане ясно, че пътят към целта се състои от малки крачки. След проверки и поправки… Днес е ясно, станахме един отбор.

С думи на признателност към хората, които помогнаха, а не попречиха- обещание за поглед в бъдещето.

С уважение към читателите в чужбина от Атина, Дъблин, Лондон, Истанбул, Солун, Кардиф, Приневил- Орегон, Франкфурт, Мадрид, Есен, Осло, Телфорд, Кройдън, Оберурсел, Ашбърн, Невърс, Виена, Ескишехир! С почитания към всички читатели от Пещера, областта и страната!

В този сайт ще се ползва енергията на единицата разумно, ще останем толерантни, ще се съобразяваме без да губим състезателния дух.

 

С уважение и признателност : Димитър Насков

21.01.2022г.

 

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!