22 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:20, 21 януари 20221min

Криминална хроника

policya pazardzhik

Пазарджик. В полицията в Пазарджик се извършва проверка по сигнал, подаден от баща и син, според който те са били обект на полицейски произвол и побой, съобщи БНР.

Конфликтът е възникнал в момент, когато двама патрулиращи полицаи спрели за проверка младеж, който управлявал лек автомобил. По време на разговора полицаите забелязали, че младият мъж се държи агресивно и неадекватно. В отговор полицаите поискали да го подложат на  тест за наркотици.

В това време се намесил и  бащата, който пътувал заедно със сина си.  Той остро се възпротивил детето му да бъде тествано за наркотици и забранени вещества с мотив, че синът му приема лекарства, изписани от лекар заради заболяване. Последвали обиди и ръкомахания.

При задълбочаването на конфликта бащата се озовал на земята с разбит нос.

Впоследствие двамата мъже били отведени в полицията за разпит, а по-късно са освободени.

От полицията в Пазарджик отказват подробности до приключването на проверката.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!