02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Виктория Томова приключи участието си на Australian Open

tenis na kort

Първата ни ракета при дамите Виктория Томова приключи участието си на турнира от Големия шлем Australian Open в Мелбърн.

Виктория Томова
Снимка: tennis.bg

Тя отпадна в първи кръг след загуба с 3:6, 3:6 от французойката Ализе Корне.

За българката, която премина през ситото на квалификациите, това беше едва второ участие в основната схема на престижната надпревара. Корне притежава по-богат опит от Томова в Мелбърн и това си пролича и в този сблъсък.

Мачът започна отлично за българката, която постигна пробив още в първия гейм. Първата ни ракета затвърди брейка, а след това поредица от две грешки й попречи да стигне до втори пробив.

Корне се възползва от колебанията на Томова. Тя игра внимателно в четвъртия гейм и върна пробив, след което осъществи обрат. Българката заигра по-смело и стигна до втори пробив за 3:4, но след това французойката го върна и затвори сета в своя полза.

Двете тенисистки спечелиха подаванията си в началото на втория сет, последваха два пробива за Корне, която се приближи до спечелване на мача. При 2:5 Томова върна за кратко интригата, като върна един от пробивите, но последва връщане на брейка и победа за Корне след 90 минути на корта.

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!