28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:47, 18 януари 20221min

Криминална хроника

polic 2

Пазарджик. В събота, около 21.30ч., в близост до бензиностанция в Пазарджик. 70-годишен пешеходец от областния град решил да пресече пътното платно на необозначено за това място. Точно тогава той бил блъснат от преминаващ лек автомобил, чийто водач не спрял, а продължил по пътя си и напуснал местопроизшествието.

Пострадалият мъж е транспортиран и настанен в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на крака. Било проведено разследване от служители на сектор „Криминална полиция“ при РУ-Пазарджик, които установили самоличността на шофьора. Оказало се, че това е 24-годишен мъж от панагюрското село Попинци с лек автомобил „Фолксваген“.

Пазарджик. Вчера сутринта е регистриран и вторият инцидент. В РУ-Септември бил получен сигнал за блъснат пешеходец в района на 70-ти километър от АМ „Тракия“. На място незабавно пристигнали екипи на сектор „Пътна полиция“ и линейка. Униформените установили, че 66-годишен асеновградчанин управлявайки по аутобана „Тойота“-та си блъснал движещият се по платното млад мъж.

Малко по-късно се оказало, че пострадалият е 37-годишен жител на софийското село Чепинци. Той е транспортиран и настанен в областната болница в различни фрактури и наранявания, но без опасност за живота. На мястото е извършен оглед образувано е досъдебно производство.

Белово.  Вчера в участъка в Белово била получена информация за извършена кражба от землището на село Аканджиево. Неизвестен успял да отмъкне 12 метални тръби, всяка с дължина от 2 метра и диаметър от 1 метър. В резултат на извършеното разследване „по горещи следи“ местните полицаи установили, че автори на посегателството са 45-годишен мъж от Септември и негов 34-годишен авер от същия град. Двамата са задържани за срок от 24 часа.

Велинград. Вчера по обед автопатрул при РУ-Велинград извършил проверка на каруца, управлявана от 15-годишен батачанин. В нея униформените открили метален капак от водосъбирателна шахта, собственост на общинско дружество. По случая се води преписка.

Панагюрище. Вчера в района на автогарата в средногорския град криминалисти от местното полицейско управление засекли 36-годишен панагюрец. Последвала проверка, при която у него била открита суха зелена листна маса. След направения наркотест тя реагирала положително на канабис. Дрогата е иззета, а притежателят ѝ е задържан за срок от 24 часа.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!