19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Просветното министерство иска децата да завършат срока присъствено

uchenici

Амбициите на Министерството на образованито са децата да завършат учебния срок присъствено въпреки разпространението на коронавируса, каза пред БНТ министър Николай Денков. Той определи новия план за справяне с пандемията като адекватен:

„Омикрон вълната ще донесе повече болни деца в училище, но това не е нещо извънредно. Това, което е новото, че всичко се развива много по-бързо – т.е., ние трябва да сме готови за много по-бързо нарастване на броя заразени. Знаете, София вече е над 1 500 на 1000 000. амбицията е да завършим срока с децата в училище. Решенията ще бъдат на регионалните здравни инспекции, на Министерството на здравеопазването.“

Министър Денков напомни, че родителите могат да оставят детето си на онлайн обучение вкъщи, ако имат притеснения заради вируса.

 

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!