28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Зимата се завръща от днес

put zima_

Сутрешните температури ще са от 2 до 8 градуса, по морето 5-7.  Преди обед ще превалява над крайните южни райони. Следобед ще бъде облачно с превалявания в централните и източни части от страната.
Максималните температури в населените места ще бъдат от 6 до 15 градуса, съобщи синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.

Над Черноморието ще бъде облачно с превалявания, по-значителни по южното крайбрежие. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 8°-9°. Температурата на морската вода е 9°-10°.

В планините ще бъде облачно и мъгливо. Ще духа до умерен югоизточен, по най-високите върхове на Рила и Пирин югозападен вятър. Максималната температура на 1 200 метра около 3°, на 2 000 метра – минус 1°.

Студените и влажни въздушни маси, спускащи се от север, ще продължават своя път на юг и ще обхващат Северна Италия и Испания. Валежите в Полша, Северна Германия, в Чехия, около Алпите и в Босна и Херцеговина, ще бъдат от сняг.

Студен въздух ще развали времето у нас и ще донесе дъжд и сняг.

В събота за кратко валежите от дъжд и сняг ще спират. В неделя през деня очакваме валежи главно в източните райони.

През нощта срещу понеделник ще се задават нови валежи, които ще обхващат западните и южни райони. В понеделник валежите ще преминават в сняг. Във вторник в цялата страна ще вали сняг, по-интензивно в Западна България и в Рила и Родопите.

Източник: https://www.dnes.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!