19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Млади автори от Пещера се представиха отлично в Международен конкурс

oficialno pismo

Пещера. Първият Международен конкурс „Защо пиша това писмо“ на ИК „Многоточие“ по пощата, физическата, а не електронната приключи и победителите вече са ясни.

Идеята на конкурса е да се напише стихотворение върху лист хартия с оригинална идея на писмото.
В издателството са получени 197 стихотворения, изпратени чрез 124 писма.
Освен от всички краища на България, имаше писма и от Швейцария, няколко от Англия и Германия, от Австрия, Гърция и от два града на далечна Канада.
Най-младият участник е на 8 години, а най-възрастният на 78 години.
Самите писма са произведение на изкуството с всякакви колажи, рисунки и дори писма в бутилка.„, пишат организаторите на конкурса.

Участниците в конкурса са разделени в три възрастови групи, а именно – до 18 г., 19-35 г. и над 35 г. Голямата награда е независима от възрастовите групи и тя е само една.

Снимка : Фейсбук
Поощрителна награда е присъдена на  Иван Иванов, на 14 г., от гр. Пещера, за  „Майчина любов“ – грамота. И Памела Мекушина , гр. Пещера, за  „Носталгия“ – грамота
Памела Мекушина
ИК „Многоточие“ награждава всички участници в конкурса „Защо пиша това писмо“ с 15% отстъпка за издаване на книга в издателство „Многоточие“. Тази награда няма срок на годност, освен дадения ни от Всевишния.
Всички награди (освен тези, които ще могат да бъдат връчени лично в гр.София и на творческа вечер на ИК „Многоточие“ във гр. Велико Търново) са изпратени  с помощта на „Български пощи“. Всички грамоти ще достигнат до наградените в електронен вариант, по електронната поща.
Поради изключителния интерес, конкурсът „Защо пиша това писмо“ ще стане ежегоден,уточняват от ИК „Многоточие“.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!