19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Пазарджиклия оглави ГД“Национална полиция“

mvr

Старши комисар Атанас Илков е временно назначен за директор на Главна дирекция „Национална полиция“ със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков.

Промяната се налага, тъй като досегашният директор на „Национална полиция“ Станимир Станев е преназначен на поста зам.-главен секретар на МВР. Станев заема позицията на Стоян Темелакиев, който бе назначен за зам.-министър на вътрешните работи със заповед на премиера през декември.

Атанас Илков е роден на 20.12.1964 година в Пазарджик.

  Приемно време:
Всеки втори четвъртък от месеца, от 14.00 до 16.00 ч.Образование:
Завършил е висшето си образование Югозападния университет „Неофит Рилски” в Благоевград и е магистър по право. Специализирал е в Международните академии по правоприлагане в Будапеща и Розуел, Ню Мексико.

Професионална кариера:
Постъпва в системата на МВР през 1987 г. Кариерата му преминава през РДВР-Пазарджик в Криминална полиция, началник сектор „Оперативно обслужване на местата за лишаване на свобода“, началник на сектор в ДНСП, началник на отдел “Криминална полиция” към ГДКП. През месец юли 2016 г. е назначен като началник на отдел “Криминална полиция” при ОДМВР – Пловдив, година по-късно оглавява ОДМВР-Пловдив. От юли 2019 г. оглавява ОДМВР-Кърджали, а от 2020 г. ЦСПП-Казанлък. Със заповед на министъра на вътрешните работи от 02. 08. 2021 г. е преназначен за зам.-директор на ГДНП.

 

 

Източник : / https://pzdnes.com


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!