28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков15:00, 4 януари 20221min

Криминална хроника

police...

Септември.В първия ден от годината 62-годишен мъж от Септември подал сигнал в местното полицейско управление за извършена кражба на пари от магазин за хранителни стоки, който бил негова собственост.

Апаш разбил стъклопакет на единия от прозорците и проникнал в търговския обект, откъдето отмъкнал наличните оборотни пари. В резултат на проведеното разследване полицаите от управлението в Септември установили, че автор на посегателството е 12-годишен тийнейджър от същия град. С него работят криминалисти и инспектор „Детска педагогическа стая“.

Пазарджик. В полицейското управление в областния град бил получен сигнал от 21-годишна жена. Тя информирала органите на реда, че е извършена кражба на велосипеда ѝ.

На място пристигнал автопатрул и униформените предприели изясняване на случилото се. В резултат на проведените бързи заградителни мероприятия в близост до денонощен магазин дежурните екипи на РУ-Пазарджик засекли извършителя с велосипеда.

Оказало се, че това е 31-годишен мъж от пазарджишкото село Мало Конаре. Той е задържан, а велосипедът бил предаден доброволно от него на униформените полицаи. По случая се води бързо производство.

Света Петка. Навръх Нова година млад шофьор бе задържан от служители на РУ-Велинград. Случката се разиграла около 21.30ч. на 31 декември на централния булевард в курорта. Полицейски автопатрул подал сигнал за проверка със стоп палка на водач на лек автомобил „Тойота“.

Вместо да спре шофьорът натиснал педала на газта и се опитал да избяга. Униформените тръгнали след него със включена светлинна и звукова сигнализация на патрулния автомобил. Не след дълго в района на площад“Македония“ возилото било спряно. Оказало се, че зад волана е 23-годишен жител на велинградското село Света Петка.

Последвали проби с дрегер, като при алкохолната уредът отчел 1.34 промила, а при тази за наркотици бил даден положителен резултат за употреба на канабис. Мъжът е задържан в ареста за срок от 24 часа. Спрямо него са образувани три досъдебни производства.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!