25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Telegram добавя реакции към съобщенията

telefon

Telegram обяви дългоочаквания дебют на функционалността за реакции към съобщенията, а и някои други новости, пише http://mobilebulgaria.com . Това става с новата версия на приложението, Telegram 8.4, като с нея потребителите могат да изразяват реакция към отделните съобщения.

Тази опция е достъпна от доста време в конкурентните платформи като iMessage, Discord, Slack, Messenger и т.н. В момента могат да бъдат използвани шест емоджита с опцията за добавяне на няколко допълнителни за iOS. При двойно кликване върху съобщение се добавя реакция по подразбиране.

Друга новост е уголемяването на анимираните емоджита, които ще заемат по-голяма зона в директните чатове. Освен това има и поддръжка за Spoiler Alert съобщения, в които част от текста е замъглен докато потребителят кликне върху опцията за разглеждане.

Telegram добавя и функционалност за превод на съобщения директно в приложението. Тя ще е достъпна за всички съвместими модели с Android, но само на iPhone модели с iOS 15 или по-нова версия. Последната по-значима добавка е за създаването на тематични QR кодове към потребителските акаунти.

Източник: Telegram


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!