23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Как да отключите скритите TikTok емоджита

tiktok

TikTok не е само социална платформа за къси видеа. Голяма роля за популярността ѝ има изграждането на една голяма общност, която не само коментира, но и си сътрудничи. Но както всички знаем, всяка общност си има своите потайности, следователно, за да не изоставате с материала, трябва да познавате някои от тях. И емоджитата са добър старт. За разлика от всички познати емотикони тези на TikTok са еднакви при различните устройства и това ги прави толкова интересни.

Малката хитринка е, че някои от тях са “скрити” и се изписват със специална дума, което връща по-опитните от нас към чатовете през 90-те. Най-основното е: думата се изписва между две квадратни скоби, а списъкът с думи е наистина дълъг, затова споменаваме най-интересните: [angel], [astonish], [complacent], [drool],[embarrassed], [facewithrollingeyes], [scream], [speechless], [wicked], [wow], [wronged], [yummy].

 

 

Източник : / https://hicomm.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!