19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Отиде си легендарен треньор

dzhon-madun
Черна вест разтърси САЩ само няколко дни преди настъпването на Нова година. На 85 години почина легендарният треньор по американски футбол Джон Мадън, като причината за смъртта му не се съобщава.

През 1976 година Мадън става шампион с Оукланд Рейдърс (сега Лас Вегас Рейдърс), а след като приключва с треньорската си кариера, работи като спортен коментатор в някои от най-големите телевизии в САЩ и бързо става любимец на зрителите. Популярността му е толкова голяма, че през 2009 година гигантът Electronic Arts го поставя на корицата на видео игра, което се случва изключително рядко. Три години по-рано намира място в Залата на славата на американския футбол.

 

 

Източник : / https://gong.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!