23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Задържан е мъжът, прегазил умишлено куче в Мало Конаре на Бъдни вечер

kuche malo konare pregazeno

Пазарджик. Жители на пазарджишкото село Мало Конаре заплашват с протест на 29 декември. Причината – навръх Бъдни вечер на улица в населеното място джип прегази нарочно куче, предаде Нова. Случаят предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи, а шофьорът бе задържан. Полицията е задържала мъжа, след шокиращото видео в социалните мрежи и подадени сигнали. Арестуваният е на 52 години.Мъжът е от Пазарджик и има къща в селото.

Установено е мястото, където е станал инцидентът и е проучен детайлно оригиналният видеозапис от охранителна камера на къща в село Мало Конаре, съобщиха от Областната дирекция на МВР. По случая е образувана преписка, която е докладвана на Районната прокуратура в Пазарджик. За подобно престъпление законът предвижда от 1 до 3 години затвор и глоба от 1000 до 5 хиляди лева.

От организация за защита на животните са закарали кучето във ветеринарна клиника за лечение. Състоянието му е тежко.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!