02 октомври 2023
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Община Пещера няма да вдига местните данъци и такси през следващата година

peshtera

Пещера. В община Пещера през следващата година няма да има увеличение на местните данъци и такси както за гражданите така и за фирмите.

Целта е да се облекчат домакинствата и да се запази местния бизнес, каза за БНР кметът Йордан Младенов:

„Кризата, която натисна и бизнесът, тъй като Пещера е община с развито обувно производство, знаем, и в Италия първоначално самата криза колко тежка беше, и липсата на суровини, увеличаването на цената на самите суровини, сега виждаме какво се случва и с цената на тока, който пък обхваща целия бизнес, не само в обувното производство, но и по-едрия и по-малкия бизнес. Така, че правейки си този анализ по-добре да намалим малко разходите, да се опитаме да направим икономии, да задържим хората на работа и бизнесът работещ, отколкото да увеличаваме данъка и по този начин да има и затворени предприятия, а и да натоварим населението на нашата община“.

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!