25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

И в ДЦПЛУ- Пещера посрещнаха Коледа

koleda dcplu..

Пещера. На Коледния празник, потребителите на Дневен център за пълнолетни лица с увреждания гр. Пещера пресъздадоха Рождество Христово. Изпълниха песента „Тиха нощ, Свята нощ“.

На събитието присъствах зам.-кметовете на община Пещера Елена Рядкова и Гълъбина Карамитрева, председателят на общинския съвет д-р Николай Пенев и служители от ИОХУСУ при ДСП Пещера.
Празникът завърши с подаръци от Дядо Коледа и Снежанка, които и са потребители на социалната услуга.
За Рождество Христово и предстоящите новогодишни празници Соня Бурова получи поздравителен адрес от името на Кмета на общината Йордан Младенов!
Бурова благодари за подкрепата, която община Пещера оказва на Днедния център за качественото предоставяне на социалната услуга!
Директорът на заведението пожела на всички потребители и гости – мир и хармония, здраве и берекет във всяко семейство!

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!