26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Валентин Делчев се чувства удовлетворен от дейността на СКТМ-Пещера

tenis na masa

Пещера. „Отново сред призьорите в спортните дисциплини се нарежда СКТМ Пещера. Признание към успехите на клуба засвидетелства кмета г-н Йордан Младенов. това стана на церемонията по връчване на годишните награди на отличени спортисти за 2021 г. Лично градоначалника отличи талантите на спортен клуб по Тенис на Маса Пещера.“, каза за Peshteraprim Валентин Делчев- председател на пещерския тим.

Снимка : peshteraprim

Той допълни, че Младенов е гарантирал подкрепатата си към дейността на клуба и дисциплината през годината, за да може тенисът на маса да се поползира в община Пещера. „Наградени от нашият клуб са Онур Ахмед,  Мартин Маринов, Георги Харизанов, Илия Бозов, Камен Аврамов.Също така благодарности искам да изкажа и към експерт по спорта Костадин Кехайов, зам.- кметовете Елена Радкова и Гълабина Карамитрева.

Снимка : peshteraprim

Благодарности към партньорите ни, които помагат и имат добро отношение за развитието на спорта в общината : Биовет АД, Булфарма, печатница „Принт“- Дечев, изорна вода Бачково, адвокат Иван Аврамов, както и на вас медиите .

Поздравявам родителите на състезателите, които насърчават децата си да спортуват активно. Нека не забравяме, че спортът е по- добрия начин да пораснат здрави и пълноценни. „, каза Делчев. Той честити настъпващите Коледни и Новогодишни празници на всички фенове и почитатели на спорта в града.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!