26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кметът Йордан Младенов награди най–добрите спортисти за 2021 г

god nagradi sportisti 21.......
В спортната страница на Peshteraprim ще бъдат вписани имената на спортистите от Пещера, които са завоювали призови места в международни, национални и републикански състезания
Снимка : peshteraprim

Пещера. На официална церемония в Художествената галерия кметът Йордан Младенов удостои с почетни плакети и грамоти  37 спортисти в 8 вида спорт с надеждата всички да израснат и постигнат успехите на големите пещерски спортисти, начело със Серафим Тодоров, представил страната в Европа и света.

Снимка : peshteraprim

„Мили младежи, обръщам се към вас с благодарност за това, че се състезавате и побеждавате, че прославяте името на Пещера! Пожелавам на всички жажда за победи и амбиция, за да ги постигате! Благодаря ви, че утвърждавате нашия град като един уникален за България модел за устойчиво развитие и бъдеще на спорта. Растете здрави и честити и знайте, че всички ние ще ви помагаме от сърце!” – с тези думи се обърна към наградените кметът Младенов в присъствието на своите заместници Гълъбина Карамитрева и Елена Рядкова. Тук бяха треньори на отборите, родители, приятели и гости.

Снимка : peshteraprim

Йордан Младенов се възползва от възможността за първи път да презентира идеята си за изграждане на многофункционална спортна зала в града. Пред спортните деятели той показа как ще изглежда съоръжението, което се предвижда да бъде изградено в двора на бившата Казарма. По първоначален план се предвижда залата да разполага с басейн с полуолимпийски размери – 25/50м с възможност за провеждане на състезания.

Снимка : peshteraprim

Плувният закрит басейн ще бъде с подходяща облицовка за провеждане на тренировки, обслужващите зони ще бъдат с противохлъзгава настилка от гранитогрес. Стените ще са с видими термопанели. Таванът на салона е с видима метална конструкция и термопанели. В залата ще може да се практикуват волейбол, баскетбол, тенис на маса, бокс, борба и други спортове, които се провеждат на закрито.

Снимка : peshteraprim

Видимо впечатление от новината за придобивката, младежите обещаха да не жалят сили и старание и да продължават да славят Пещера с нови постижения. В края на срещата отличените спортисти пожелаха да увековечат в снимки успехите си, заедно с ръководството на Общината.

Снимка : peshteraprim

Ето и имената на наградените спортисти :

ФУТБОЛ

Борис Жилев, Камен Аврамов, Георги Харизанов, Ангел Семерджиев, Кристиян Кънчев, Беркан Фейзула, Алекс Ходжов, Темистоклис Адамантидис, Кязим Халибрямов, Стефан Харизанов, Илия Тянев, Нихат Бошнаков, Георги Томов, Методи Клисуранов, Мартин Каменов, Стоил Миразчиев.

БАДМИНТОН

Клавдия Делчева, Кристина Ангелова, Вивиана Костадинова, Теодора Петрова, Каталина Панайотова.

ТЕНИС НА МАСА

Онур Ахмет, Камен Аврамов, Илия Бозов, Мартин Маринов, Георги Харизанов.

РАКЕТОМОДЕЛИЗЪМ

Георги Башкехайов, Андон Георгиев, Владимир Козарев.

ШАХ МАТ

Пламен Стоянов

СКИ

Марияна Якофова

ВДИГАНЕ НА ТЕЖЕСТИ

Ален Садарзански

ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА

Елена Николова, Мария Цветкова, Надя Таскова, Сияна Мирчева, Дея Зайчева.

 

 

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!