29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Зимна обстановка в Пещера

zima put snegorin

Пещера. Три автомобила на ОП „ЧПОИ“ вече са по улиците на Пещера за да ги почистят от падащия сняг, съобщи за Peshterainfo Георги Смилянов-шеф на общинската фирма. Специализиран автомобил е потеглил в този час към село Свети Константин, за да предотврати натрупване на сняг по  пътното платно.

В Пещера приоритетно ще се почистват улиците в близост на лечебни заведения, аптеки, обществени учреждения, пожарна, училища и детски градини, уточни Смилянов. Осурени са достатъчно количества луга, пясък за опесъчаване и айсмелт за обработка на пътното платно.

Метеоролозите очакват валежите от сняг над града да са в порядъка на 2 см. 85 % е вероятността от валежи в останалата част от денонощието. Температурата на въздуха в късните часове ще падне до – 4 градуса.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!