23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Слаб сняг на Свети Константин, пътят е почистен

put sv konstantin

Пещера. В началото на първия ден от уикенда температурата в с. Свети константин е минус 4 градуса. Слаб снеговалеж има над курортното селище, предимно облачно ще остане там в днешния ден. Тази сутрин специализирани машини са почистили пътното платно от Пещера  до селото. Няма ограничения на движението на МПС.

Снимка : личен архив


Това съобщи за Peshteraprim Георги Смилянов- управител на ОП „ЧПОИ“. Той допълни, че пътя е опесъчен и прикани водачите да спазват правилата за движение при зимни условия. Възможни са заледявания по усойните части. Метеоролозите съобщават за възможност от силен север-североизточен вятър.

Екипите ангажирани с почистването на пътната отсечка остават на разположение и са в готовност да реагират при нови количества от сняг през почивните дни.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!