16 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Усмивка и скрита сълза… в новата книга на Георги Връбчев

kniga vrubchev

Пещера. На 16 декември в ХГ “ „Проф. Веселин Стайков“, се състоя среща с Георги Връбчев по случай  представяне на новата книга „Акорди“. Голямата зала събра приятели, колеги, дейци на културата, общественици и граждани, дошли тук за да се срещнат с творчеството на автора.

Модератор на събитието беше Мирослава Цанева. На срещата присъстваше и Йордан Младенов- кмет на община Пещера. Преди да започне същинската част на творческата вечер Младенов каза : “ Жоро, радвам се, че тепознавам и мога да те нарека свой приятел. Радвам се, че съм тук. Желая ти от все сърце много творчески успехи. Пожелавам ти много творчески заряд! Продължавай да твориш, Пещера се гордее с теб!“. Творческата вечер и емоции не пропусна и зам.-кмета Гълъбина Карамитрева.

Истории за нещата от живота, истории за пътя. Пътят напред, пътят назад, пътят към себе си. Жени и мъже в приключението на живота. Някои успяват, други не, трети…зависи от гледната точка. Съвременна проза, деликатна и сурова, поетична и динамична, разноцветна като самия живот. Това са „Акорди“- те на Георги Връбчев.

Георги Връбчев е роден в гр. София. Семеен, с две деца. Работи като нотариус. Член на Съюза на българските писатели. Пише както проза, така и поезия. Автор на книгите „Някъде…там…някъде”, (2008), „Заветът на викинга” (2017), “The Legacy Of The Viking” (2017), „Акорди” (2021).

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!