26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Младенов с добра новина във Фейсбук

yordan mladenov

Пещера. На страницата си във Фейсбук кметът на Община Пещера Йордан Младенов е написал добра новина за предстоящата 2022г. Публикуваме текста без редакторска намеса :

Скъпи приятели, уважаеми съграждани,
Искам да ви съобщя, че след положените усилия тази година ще продължим да модернизираме инфраструктурата на града и през 2022 г. Успяхме да осигурим средства за ремонт и реконструкция на осем улици. В края на мандата на служебното правителство сключихме споразумение с  Министерство на регионалното развитие и благоустройството за финансиране на ул. „Панорама“, ул. „Опълченска“ и ул. „Христо Ботев“ на стойност 750 000 лв. Искам да ви припомня, че с ПМС получихме необходимите финансови ресурси за реконструкцията на ул. „Стефан Кънчев“ и ул. „Стара крепост“ на стойност 1 300 000 лв. След водопровода и канализацията, факт са и средствата за цялостната реконструкция по тези улици.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!