25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кметът Йордан Младенов поздрави учителите и учениците от СУ „Св. Кл. Охридски“ по случай патронния празник на училището

yordan mladenov

Пещера.

ДО

Г-ЖА ПАВЛИНА ШОПОВА-НАЧКОВА

ДИРЕКТОР НА

СУ „СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“

 

ДО КОЛЕКТИВА

НА СУ „СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“

ГРАД ПЕЩЕРА

 

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

 

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ШОПОВА-НАЧКОВА,

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ И СЛУЖИТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Поздравявам Ви по случай Патронния празник на Средно училище ,,Свети Климент Охридски” град Пещера.

С огромно уважение се обръщам към Вас – следовниците на основателя на Охридската книжовна школа, на един от светите Седмочисленици – свети Климент Охридски, за да изкажа моята признателност към Вашия труд.

В пещерската гимназия повече от столетие се възпитават личности, които получават стойностно образование. В пещерската гимназия десетки млади поколения са подготвяни за живота – да умеят да общуват, да бъдат откриватели и достойни български граждани.

Ние – пещерци, се гордеем с постиженията на възпитаниците на Средно училище „Свети Климент Охридски“ – доценти, доктори, академици, дипломати, творци и спортисти.

Скъпи учители, с градивност и всеотдайност предавайте своята любов към науката, към моралните и духовни ценности на Вашите ученици, за да оставят и те своя принос в развитието на община Пещера и страната ни.

Мили ученици, устремени към знанието, уважавайте учителите си, вярвайте им, учете усърдно и сбъдвайте мечтите си и знайте, че ние сме до Вас и ще Ви помагаме!

Позволете ми в празничния ден да пожелая на целия Ви екип  най-вече здраве, мечти и вдъхновение. Нека всяка следваща година Ви носи много успехи по пътя на знанието, повече възможности за творчески изяви и заслужено признание!

Честит празник!

 

С уважение,

 

ЙОРДАН МЛАДЕНОВ                                             

Кмет на Община Пещера

 

Град Пещера

08.12.2021 г.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!